View Single Post
Old 14 Jul 2005, 16:01   #95
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by BeNnY:
Nu cred ca va mai reusi Spielberg sa faca un film atat de prost pana moare. Ceea ce sper ca se va intampla destul de curand. ... Deci, m*** Spielberg, corporationist muist.

bai, nu pot s inteleg de unde tot sentimentul asta anti-spielberg ! :shock: nimeni nu cred ca pana acum a reusit sa-mi explice care sunt pacatele acestui mare regizor american modern (ok, i admit !), nici nightwane (iceberg), nici leonard (spitbag)... poate imi explici tu, totusi.

Teoria mea privind extraterestrii e ca au mancat multi alcoolici. Si s-au imbatat. Si erau alcohol intolerant. Nu stiau ca pamantenii sunt niste betivi. Si s-au imbatat, de-aici si chestia cu ala care mergea in cerc si dupa aia s-a prabusit pe o cladire. Makes sense, nu? Asteptam sa zica soldatul "Are dreptate! Uitati-va la pasarici!". Dar ar fi fost prea cool pentru filmul asta.
.

that was funny.

Spielberg e atat de tampit incat nu intelege ca NU poti sa faci un remake la film de serie B, SF din anii 50 ca tot PROST o sa iasa. Oricat de multi bani bagi in el. Dovada ca poti sa te pisi pe efectele lui speciale. Ceea ce am si facut

incearca 'invasion of the body snatchers' al lui don siegel cu remake-ul destul de ok de abel ferrara. mie imi plac sf-urile anilor '50-'60, cu paranoia tipica razboiului rece, cu teama de aproapele tau s.a.m.d.