Originally Posted by BeNnY:
Nu cred ca va mai reusi Spielberg sa faca un film atat de prost pana moare. Ceea ce sper ca se va intampla destul de curand. ... Deci, m*** Spielberg, corporationist muist.
|
bai, nu pot s inteleg de unde tot sentimentul asta anti-spielberg ! :shock: nimeni nu cred ca pana acum a reusit sa-mi explice care sunt pacatele acestui mare regizor american modern (ok, i admit !), nici nightwane (iceberg), nici leonard (spitbag)... poate imi explici tu, totusi.
Teoria mea privind extraterestrii e ca au mancat multi alcoolici. Si s-au imbatat. Si erau alcohol intolerant. Nu stiau ca pamantenii sunt niste betivi. Si s-au imbatat, de-aici si chestia cu ala care mergea in cerc si dupa aia s-a prabusit pe o cladire. Makes sense, nu? Asteptam sa zica soldatul "Are dreptate! Uitati-va la pasarici!". Dar ar fi fost prea cool pentru filmul asta.
.
|
that was funny.
Spielberg e atat de tampit incat nu intelege ca NU poti sa faci un remake la film de serie B, SF din anii 50 ca tot PROST o sa iasa. Oricat de multi bani bagi in el. Dovada ca poti sa te pisi pe efectele lui speciale. Ceea ce am si facut
|
incearca 'invasion of the body snatchers' al lui don siegel cu remake-ul destul de ok de abel ferrara. mie imi plac sf-urile anilor '50-'60, cu paranoia tipica razboiului rece, cu teama de aproapele tau s.a.m.d.