Ce jeg... Ma dor ochii, ma doare capul de la filmul asta. Ma solidarizez 101% (ca dalmatienii) cu Nightwane. Nu cred ca va mai reusi Spielberg sa faca un film atat de prost pana moare. Ceea ce sper ca se va intampla destul de curand.
Ce cauta Dakota Fanning in filmul asta? Mi s-a parut ca functiona pentru simplul motiv de a tipa ca o isterica idioata blonda batrana slut-looking ce e. Nu era destul de obositor filmul, mai trebuia sa tipe si tampita asta incontinuu.
Cat de penibile chestiile cu steagurile americane aliniate, toti aveau unul la casa. Si copilul ala tampit care voia neaparat sa se duca el sa se lupte si se intoarce victorios acasa dupa aia. Gretos putin spus.
Cat de tampiti americanii... O chestie iese din pamant si il crapa si scuipa masini afara si ei gen "Ok, ok, ma misc 2 metri inapoi, dar mai mult nu! Trebuie sa vad!"
Teoria mea privind extraterestrii e ca au mancat multi alcoolici. Si s-au imbatat. Si erau alcohol intolerant. Nu stiau ca pamantenii sunt niste betivi. Si s-au imbatat, de-aici si chestia cu ala care mergea in cerc si dupa aia s-a prabusit pe o cladire. Makes sense, nu? Asteptam sa zica soldatul "Are dreptate! Uitati-va la pasarici!". Dar ar fi fost prea cool pentru filmul asta.
L-au facut varza pana si pe Tim Robbins! You gotta try really hard to do that.
Si se putea ceva mai rau decat intalnirea aia de la sfarsit? God, no.
Spielberg e atat de tampit incat nu intelege ca NU poti sa faci un remake la film de serie B, SF din anii 50 ca tot PROST o sa iasa. Oricat de multi bani bagi in el. Dovada ca poti sa te pisi pe efectele lui speciale. Ceea ce am si facut. Deci, muie Spielberg, corporationist muist.
I'll be back.
Edit: Nota: 0.5/10, 1/10 daca sunt dragut