Thread: Mar Adentro
View Single Post
Old 11 Jul 2005, 13:35   #17
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by BeNnY:
1. Nu s-a ridicat nimic la mine, poate ai coborat tu?
2. De ce e "bashiti" intre ghilimele as if eu am spus-o? N-as pronunta niciodata cuvantul asta. Si nu e vorba despre intelesul exprimarii mele. Cum ar putea fi?
3. Matur nu mai sunt de cand ti-am zis ca esti un idiot ca o faci pe Mala acritura. Indeed.
4. Christi nu a dat argumente. Chiar nu. "Filmul nu e nici macar prost, e mediocru" e o concluzie, nu un argument. Si nu vad nimic in neregula cu ea. Si chestia cu gionloc era doar un sfat, desi a sunat urat.
5. "Ai baut ceva?" a fost, evident, o gluma. Si, anyway, who the fu ck are you sa-mi spui mie cum sa vorbesc cu oamenii cu care nu cred ca stii cat sunt de prieten sau nu.

In concluzie: in regim de urgenta, fu ck off.

o mai faci si pe tampitu', amice ! eu iti explic ca te porti ca o puslama rasfatata, ca un adolescent neluat la suturi cand trebuia, iar tu dai tot cu capul inainte ! ce-i cu tine: nu poti sa te uiti nici macar in ograda ta umpluta de atata abur ? nu esti in stare sa bagi la tartacutza aia seaca ce ti-am spus (si ti-am spus pe buna dreptate) ? nu esti in stare sa-ti scoti din vocabular cuvinte imprastiate din teribilism ? cati idioti in afara de mine (si de acel cineva pe care mi l-ai facut tu intr-un mail) mai stii pe cinemagia ?? deschide ochii, puslama: life's tough si daca o tii tot asa, ai sa incasezi la suturi cu numarata !

si nu ma aburi in legatura cu pitbull, putza tupeista ! te-ai intalnit si tu o data cu el (la intalnirea organizata de mine) si de-atunci vai, ce prieteni suntem (mai mult sau mai putin) ca sa ne putem permite sa facem glume proate ! stiu EXACT cu ce intentie ai spus-o.

ia ce ti-am spus ca pe un sfat (ah, da, asa cum ii dadeai dta lui gionloc). bine intentionat.

p.s.: 'matur' n-ai fost niciodata, pustiule ! scandalul mala papagal se iscase inainte sa fi scris eu textul pt cinemagia, deci nu mai cauta sa te amagesti. some things you gotta say to be nice. that's it.