Thread: Behind the mask
View Single Post
Old 07 Jul 2005, 19:16   #11
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

de ce masti? Pai e simplu: Jason trebuie sa-si ascunda chipul mutilato-retardat. Michael nu are ce sa ascunda da' hai sa zicem ca si-a pus masca sa fie mai greu de recunoscut (asta e cea mai imbeciloida afirmatie de pe cinemagia EVER ), Ghostface tre sa-si ascunda identitatea, LEatherface e cu psiho-pupu si tre sa-l intelegem, Darth Vader era un masturbator feroce si se ascunde in spatele mastii pentru ca e urat si ca nu vrea sa fie recunoscut (mi-e mult mai usor sa zic chestia asta decat sa ma gandesc la o explicatie plauzibila), Zorro, Spider-man si toti eroii si super-eroii au masca pentru ca nu vor sa fie recunoscuti (i can see a pattern developing :hmm: ).

Anyway, serial killers par mai "cool" si mai amenintatori cu masca, cred...cel putin Michael Myers. Daca n-avea masca aia, era destul de boring ca personaj. Ah stai ca mi-a venit sclipirea de geniu...ba nu...ma gandeam ca killeri poarta masca ca sa nu fie ca victimele lor. Adica, sa explic putin, eu, criminalul port masca pentru ca nu vreau sa fiu recunoscut, pentru ca e cool, e mai scary sa nu imi vezi fata si port masca pentru ca eu sunt "special" si tu esti un cacat de om. Cam ceva de genu'.

PS: daca nu ati inteles nimic, sa va ia dracu' pt. ca BACu' e de vina.