View Single Post
Old 04 Jul 2005, 13:50   #15
16mm
Veteran

16mm

Send a message via Yahoo to 16mm
roman?

hmm, nu era o nuvela fanatstica pare-mi-se? picnic la marginea drumului. am citit-o inainte. big mistake. am un mod foarte vizual de a citi chestii. plus ca era perioada post philip k. dick. mi-a alterat viziunea pe jumatate. i shouldn't have. interpretarea pe care am discutat-o cu un fotograf licentiat in psihologie era pur psihologica, triptic temperamental, metafore pentru cei trei. m-a pierdut insa pe parcurs, chiar cu argumente bine construite.
imi dau seama ca un procent considerabil din peroratia mea a iscat o polemica nedorita. nu intreb CUM? nici DACA? ci CUM ITI PERMITI sa vii cu altceva infinit mai prost odata ce-ai vazuts mth like that?... sa fii mandru de tine, de articolele din ziare si de afisul flori-de-tei?...
experienta post second-hand. sorry.
ma adresez voua celor multi cu o constiinta a ceea ce nu stiu si in nici un caz vreun grin de copil teribil. c'mon.
dar second hand nu va fi niciodata nimic mai mult decat un 600000 de lei slab ingrasati in 6 si regretati 4. experienta post bac also. la oral a picat 33, 3+3=6, acum sala 222, 2+2+2=6, acelasi subiect. fainut.