Thread: Proiect.
View Single Post
Old 04 Jul 2005, 11:20   #8
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
inca un copil teribil

eu zic sa n-ai mari asteptari 16mm, altele doar decat -chiar daca nu neaparat placute- premizele unor polemici bune care sa-ti consume obsesiile pana la temperatura de topire. Copil de suflet, ei da, dar infiat - si n-ai de unde sa stii cat de loiali iti vor fi parintii (ehei, dac-ai sti ce stiu eu..)

OTOH, in C. se aduna these days ingredientele unor reactii intense (nu neaparat frumoase), asta daca-ti place chimia, sau alchimia, sau dincolo-de-fizica, sau dincoace-de-viscerele unor utilizatori cu faima.
Ia ce-ti trebuie, ignora ce nu-i al tau.

imagine zici, mi se pare o naivitate frumoasa.

Ai grija: daca intri din prima (ceea ce noi iti dorim) si francezii aia inteligenti sau japonezii aia multi n-apuca sa miniaturizeze tehnologia, prevad c-ai sa umbli niste ani buni cu scule imense in spate, intru gloria zilnica a unor televiziuni imunde care n-au nici cel mai mic habar de zeii filmici care ti-au fermecat sufletul..

Eu zic sa reconsideri. Sa smulgi Imagine din realitatea noastra e un proces dificil de forjare, si unless you're more charmed by the action than by the results, I recommend you stay on the conceptual side of creation.

atomica sau nu, orice alta fizica decat cea vizuala nu-ti va fi la fel de placuta. phantasticos, u got that right: soul never thinks without an image.
Airlight is offline   Reply With Quote sendpm.gif