tipic?
repostez ce gresisem ca topic separat si renuntasem ulterior. intrebam ce anume este tipic. mesajul meu? scuza-ti-mi laba gastii dar intrebarea nu o intentionam retorica. nu era vorba de vreo afirmatie. repetitiile sunt aiuristice propriii si hiperbolizante-sper-sa-scap-de-ele-in-curand.
mi se pare locul potrivit pentru a intreba. si a mentiona varsta nicidecum ca scuza, ori circumstanta. parametru. am crescut in 2 ani cu ce am enumerat mai sus. am de gand a doua enciclopedie dupa diderot. daca nu injur si nu am albume cu dali nu inseamna ca nu sunt.
si nu vreau a ma invarti in jurul cozii pe problematica geniului, in samba de ciupercuta-ntr-un picior. with all due respect.
nu aduc in discutie nici problema genres/hollywood pt ca mai am de citit si nu asta aveam in cap. alta ciorba.
filmele sunt de la lume adunate si mi-e rusine de cantitatea lor si calitatea interpretarilor mele. motiv pentru care nu ma bag in alde calauza. inca.
ideea e: de ce... asa? pentru ca e totusi o doza considerabila de risc in a face un film sau in a alege sa faci filme, right?