View Single Post
Old 01 Jul 2005, 00:17   #78
BeNnY
Guru

BeNnY

Trezit pe la 12, pe la 3 eram intr-o scoala suspectata de adapostirea unui director comunist si a trebuit sa asteptam o ora intr-o clasa de acolo, asa ca am vandalizat-o. De la lipirea chestiilor pe jos/banci etc. cu "Picatura" la ruperea instrumentelor din jurul catedrei, introdus cuvinte obscene in orarul clasei a III-a, rupt afise, cuier etc. Dupa aia la micul dejun, la kebap, dupa care stat un pic in casa. De la 8 pana in urma cu o ora anturat cu m si c si la ora aia nu se mai putea folosi transportul in comun. Deci the search for the cab. In chestia cu taxi-uri de la romana toti cereau gen 150.000 pana la gara (un individ a justificat gen "e leul greu acum, n-ai ce sa-i faci" - ???), ziceau ca dovedesc cu bon. Am pierdut vreo 30 de minute incercand totusi sa gasesc ceva, pentru ca nu eram in conditia in care as putea sa merg pe jos prin zone nu foarte friendly. Aveam o cantitate obscena de bani la mine din diferite motive, pe care a trebuit s-o inghesui in locuri incomode pentru a parcurge un drum care se anunta plin de peripetii. La un moment dat am ajuns acasa cu tot cu banii.