Originally Posted by gionloc:
Originally Posted by Pitbull:
ca "Orient Express" färä "Mata vrei mazäre"!
|
ca Orient Express fara Printze, m-ai tulburat! :lol: :lol:
m-a spart Maia
:w00t:
|
MI-A MAI FACUT-O CINEVA astazi,o profa cu care nu eram in relatii bune,a facut sa imi fie anulata o lucrare,la care m-am implicat total si am muncit la ea si pe timp de seara,asta pt ca a gasit drept pretext ca este plagiata,adica o colega mi-a zis ca pot sa intrupe net sa imi iau de pe acolo,ce ma intereseaza,iar eu am mai gasit ceva ce era de completez,acest lucru nu trebuia caci se numeste furt dar nu mi-am dat seama,ci dincontra am copiat cu paste,fiindca am crezut c este ok sa asociezi si sa ai si alte materiale,pe langa.iar profa este cea caruei i-am aratatlucrarea si a avut un comportament de subestimare fata de mine desi stiam ca e buna si am renuntat la ea lundu-mi o alta,dar tot ea era cea care ecidea,asa ca azi mi-a spus ca este deja semnata de comisie ca e anulata .am plans pana am adormit,dar si acolo in toaleta am plans calumeacaci chiar ma implicasem cu toata fiinta mea.iar la examenul scrisnu am ccitit decat 2 ore din carte si am scris 11 pagini si am luat aproape 8,deci sunt foarte capabila aproape un geniu ,dar acum nu a mai ontat acest lucru ci o chichita care am facut-o ca un copil naiv fara vreu gand rau ,si tot odata compotamentul fata de profa ca ceicava sincer si normal,adica omul e liber sa aleaga ce e mai bun pt el.SCUZE CA NU V-AM MAI SCRIS,DAR ACUM NU MAI STIAM PRORECLA ADICA O SCRIAM FARA MONROE ,SERIOS ,DAR MI-A ZIS-O CINEVA,DE ASEMENE DORESC LLUI OBIOS LA MULTIANI SI CU MULTI BANI FERICIT SA STAI!