hai, mah, ce va stresati atata ?!?!?ia ascultati aici alta si mai buna ( da' care n-are legatura cu cinematofagii)..a fost odata ca niciodata in romania o fetita care avea apendicita..sau asa i s-a spus...buuuuuuuuuuun .incepe operatia, anestezie, bisturiu..hopa!apendicele era ok!!!!..buuuuuuun...de iesit, fetita iese din operatie, da' fara amigdale!!!! :shock:
doctoru catre parinti: cica, dom-le, daca tot am anesteziat-o , am zis sa-i scoatem ceva!! :shock:
:huh: ....ihm...merge sa facem un film cu faze de-astea, neh?da stati linistiti, ca au altii grija .....am vazut recent un documentar pe reality TV cu romania dinainte de 89..da prezentata ca situatie actuala.. :hmm:
a!si am mai rasfoit si un atlas imens, superb, belgian, ceva cu tarile strabatute de dunare.....bai frate!!!la romania, numa tigani si gunoaie!!!!!!!!!ce draq!n-aveau ce sa pozeze?!?!?!!??!?!?!??!?!
asa ca, fratilor, io zic sa tinem cu noi si sa nu uitam sa avem muuuuuuulta grija de cum ne educam copiii!!!!!
A!....si asta nu era o incurajare la toleranta....dar hai sa avem rabdare, ca lucrurile se schimba si la noi in tara...iar mitocani si nesimtiti si idioti si corupti sunt peste tot in lumea asta, stati linistiti!