De ce sunteti asa de obositori? Posteaza ALS ceva, hop si nume....pregatit sa-i dea in cap...sunteti deranjati de atitudinea lui ALS? foarte rau pt voi, nu sunteti in stare sa va dati seama de lucruri spuse poate cu scopul de a enerva, din pura placere ludica, din rautate sau mai stiu eu ce.
Eu nu bag in seama decat comentariile despre filme...nu despre ce e cool sau nu.... :sick: ...ALS nu e o referinta absoluta in materie de filme, iti place sau nu cum scrie, iti plac gusturile lui sau nu...nu ma intereseaza daca se crede arbiter elegantium, eminenta cenusie, cel mai de seama critic roman etc....nici macar nu imi place foarte mult cum scrie (sunt de acord cu Serghei in privinta criticilor de film de la noi)...dar lasati-l sa scrie...nu e nici o rusine sa marturisesc ca am descoperit multe filme datorita lui si a altor utilizatori de aici (indeosebi cei care comenteaza despre filme, nu se injura intre ei)..pot sa spun ca de 2 ani si jumatate, de cand intru aici, am avut multe revelatii cinefile.
E absurd, penibil sa te certi pe un forum...in ultimul timp, mai mult asemenea certuri, atacuri, injurii...prea putine comentarii despre filme.