View Single Post
Old 22 Jun 2005, 16:46   #211
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by marx:
ALS, de multe ori, e cap de afis, ca un exemplar entomologic insurubat intr-un insectar pretios; de multe ori isi precizeaza apartenenta la almanahul Gotha al 'telectualitatii arborand precizari biografice mirobolante; de multe ori incearca sa explice in contra evidentei realitatii (vezi subiectul Re: Publik)-desi il pot intelege ca are un anus contra naturii; de multe ori incearca sa demonstreze ca e un rebel neartificial, un profet (mai nou), un arogant stilat si impasibil la vociferarile vulgului.
Si nu reuseste decat sa ne demonstreze contrariul. E un "rebel" care are nevoie de CANOANE OBLIGATORII, ierarhizari culturale si orice top-ten rectiliniu ca un tub de clisma obligatoriu preoperator. Cand glumeste mai mult plictiseste, cand elogiaza mai mult ingretoseaza, cand gandeste mai mult (se)sustrage....
Si acum vorbind la obiect, d-le Alex Leo Serban, atunci cand afirmati ca Bergman e un criteriu sau o borna care separa pro- si contra- doua tipologii inseamna ca "Bergman" devine o dogma, un canon, un element rigid de evaluare, adica o limita impusa de un autentic Procust. Pt mine, "Bergman" e doar un stil de expresie, un moment de incantare, prilej de detasare de "norme" minate la tot pasul de asa-zisi formatori de opinii, care-si cauta gloria prin (d)eseurile altora...

PS: anu' trecut, in meciul de box Pintilie-Puiu, cand mos Lucica i-a furat pe tandemul Radulescu/Puiu la cantar, domnul ALS, vigilent si fair-play cum il stim, s-a distantat rapid si suburban de steaua palid-berlineza a lui Puiu, iar acum pozeaza intr-un vivace aplaudac....
PPS: mi-a placut ce limbi i-ai dat Monicai in interviul de la TIFF; cine zicea ca nu te pricepi la femei, avea gluga pe oki...
Bine ai revenit batrane, ti se simtea lipsa. Unde e emoticonul de aplauze ?
Acelasi lucru si pentru Serghei & the others.
Acum ceea ce nu inteleg eu este de ce cand scriitorasul nostru se simte incoltit, incepe sa jigneasca. Poate ca eu sunt cel mai infect user cinemagia, dar nu-mi pot ridica mari semne de intrebare cand 6 useri respectabili il acuza voalat sau nu, pe scribul nostru, de PLAGIAT.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif