Originally Posted by Serghei:
@ALS
Mestere,e trist ca ai ajuns la 45 de ani(
|
:lol:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Te guduri.
astept sa fiu contrazis cu dovezi incontestabile, nu cu chiraieli pitigaiate & simili-'citate' pseudo-plagiate.
trei: nu cred ca cineva de pe ac. forum mai e atit de fraier sa ia aberatiile paranoide ale numitului nume (a real & reel sicko!) drept altceva decit sint - niste excretii impotente.
cinci: individul pitecantrop care polueaza forumul (cind nu-mi trimite sms-uri injurioase de harrassment, dovedind o fixatie dementa pe persoana mea...) jigneste toti userii care n-au bugatti (btw: se scrie cu 2 't'!) & merg cu metroul... asa ca da, uite - il torn aici, ca sa-mi mai dovedesc o data 'moralitatea'. 8) pe mine n-are ce sa ma atinga: am fost facut in toate felurile posibile, expus, sexpus etc - i fly high up & i never look down, decit ca sa ma amuz...
|
Da, e o rusine ca mergi cu metroul ? Si da, ma refeream la tine. Adica te dai mare ca ai rolls si alte d-astea si te vad pe la gara de nord zgribulit, asteptand rata pe peron. :lol:
Sms ? Esti bolnav ...
PS suplimentul 'cooltura' amintit de tailgunner (ce memorie!), pe care l-am condus timp de 6 luni & care s-a stins din lipsa unui parteneriat corect cu firma distribuitoare, era un concept personal & original. and, yes, it was cool!
|
A dat faliment pentru ca nu se vindea.