eu n'am zis nicaieri de plagiat si nici nu cred ca e vorba de asa ceva. poate imaginea de pe coperta ar fi putut sa fie altceva decat nme-ul ala in oglinda, articolele sunt niste traduceri cinstite, nu semneaza altcineva in locul celor care le'au facut ci apar numele lui mark beaumont si e. levy, din pct meu de vedere nu e nici o problema, dimpotriva, cum am zis si mai sus, prefer asa decat originalitate totala dar de calitatea a 3a. gradinariu si chirilov sunt printre cei mai ok dintre semnatari, in afara de ei doar ana maria sandu si m.l. semen mi'au placut in mod deosebit (da, marie louise rulz si ma bucur ca a fost completely misunderstood de cei mai multi, asta o face si mai cool). desigur, bratan si als la inaltime ca mai mereu, dar contributiile lor in nr 2 au fost doar de 2000 de semne each. daca as face eu revista as scapa de mezincescu, dar n'o fac si probabil e mai bine asa. re

ublik mi se pare mult mai putin elitista decat lasa impresia, asta e inca un punct castigat. nu'i tocmai o biblie a coolnessului dar o lectura agreabila per total si care face 2 pachete de tigari pe care le'as putea lua de aceiasi bani.