View Single Post
Old 20 Jun 2005, 10:42   #401
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by Leonard:
ce aiurea cu cursele astea la o sãptãmînã distanþã. Habar n-am avut. Care a fost clasamentul? De ce a fost penibilã?
Ai ratat "Cursa Secolului"! In calificari, Ralf Schumacher a avut un accident (exact acolo unde l-a avut anul trecut). Dupa aceea, cel care l-a inlocuit, Zonta, a avut un accident similar si tot in acelasi viraj. S-a identificat o problema la cauciucurile Michelin (culmea!) si - fiindca se pare ca ar fi pus in pericol viata pilotilor, toate echipele cu pneuri Michelin s-au retras din cursa. Adica au facut turul de incalzire si au intrat la stand-uri.

In consecinta, doar sase masini au luat startul: cele doua Ferrari, Jordan-urile si Minardi-urile. Clasamentul a fost:
1. Schumi (care a declarat ca 'lupta' cu Barrichello a fost stransa, dar nu asa vroia sa castige prima lui cursa)
2. Barrichello (care nu s-a stresat)
3. Monteiro (care a fost in culmea bucuriei cand a urcat pe podium)
4. Karthikeyan (nu stiu daca am scris bine, dar nu conteaza... avea o cohorta de fani)
5. Friesacher
6. Alonso

Ultimii doi au sansa sa fie chiar platiti acum, ca au adus 7 puncte echipei... :lol: Si ca tot suntem aici, trebuie amintit faptul ca echipa BAR Honda inca nu are nici un punct, dar tot s-a retras din cursa. :sick:
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif