Draga Pitbull,
Inteleg ca esti un om cu state vechi in cinematografie si, daca asta ti-ai propus, ai castigat respectul meu.
Argumentele tale sunt bine cladite, dar nu pot sa se sustraga subiectivitatii. Cu clasamentul tau de exemplu nu sunt de acord, dar discutia asta nu-si are rostul.
De asemenea, comparatia intre Sergiu si Pita sau Danieliuc nu stiu cat e de potrivita. Putem sa deviem in discutii gen "ce e aia film de arta?" sau "film de arta vs. film comercial" si din astea am avut suficiente. Nu se termina.
Ce voiam sa spun DE FAPT de la inceput e asa: ca mai toti de aici, nici eu nu sunt de acord cu tampeniile pe care Sergiu le are in cap, nu sunt de acord cu idolatrizarea de care are parte si nu sunt de acord cu magariile pe care le face(am fost, de altfel, afectat cat se poate de direct).
DAR, in ciuda tuturor bubelor pe care le are in cap, Sergiu, ca oricine altcineva, are dreptul la o judecata obiectiva. Si, chiar daca cinematografic a avut suisuri si coborasuri, a-i contesta meritele(pentru ca are si niste merite) mi se pare ipocrizie.
De-asta am si intervenit in discutie. Mi s-a parut ca toata lumea se inghesuia la aruncat cu pietre.
Unanimitatea nu e buna niciodata.