View Single Post
Old 18 Jun 2005, 18:12   #28
gionloc
Guru

gionloc

well well, fuck me!!!
sint in orasul meu natal si nu recunosc atmosfera!! ceea ce trebuia sa fie inca un weekend posomorat intr-o fosta hala industriala (asadar intr-o epoca postindustruala=postapocaliptica) pentru mai toata urbea (in afara mea, evident, eu urmand sa recuperez filmele pierdute zilele trecute pe dumuri) iaca nu se petrece :shock:

Zilele cetatii noastre :lol: ! acu urma in centru Eminem si mirosu de mici patrunde prin ziduri pana in ventilatorul procesorului meu de pe calc si se imprastie usot peste memoriile DDRam coborand agale pe la harddiskuri. tre sa securizez blocul, sa-l fac antimiros!
dau o tura prin zona... ori a venit un nou popor in acest oras, ori lumea s-a transformat in zambete peste noapte. nimic nu e gratis si tot centru e fum si bere. :hmm:

dupa cum mi-au raportat micii mei spioni, vo urca pe scena marii artisti contemprani OOPS (adica ups, OOPS :huh: ) si... aa a... ??? mai erau unii care nici macar nu au un nume pe care sa-l fi intalnit fortuit in diverse locatii - prin injuraturile de cartier, ori prin reclamele la margarina si cafea. asadar e bine! orasu palnge un an intreg pentru a defula azi si maine (maine cu Petrica Lupas - probabil un brav lautar din imprejurimi). nu e rau!!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif