View Single Post
Old 18 Jun 2005, 16:48   #80
bhuttu
Novice

bhuttu

Send a message via Yahoo to bhuttu
Imi pare rau, postul dinainte l-am scris inainte sa-l vad p-asta. Si e prea complicat sa editez tot la ala. Bag aici.

Originally Posted by nume:
Originally Posted by bhuttu:
1. Daca nu va place Sergiu, cum de majoritatea ziceti ca Mihai Viteazul e o mare realizare a cinematografiei romanesti?
Cine zice asta cumetre ?
Mai multa lume, pe un thread din zona. Acu', daca tu nu vrei, nu zi, da' cam e.

2. Ce-ar fi fost cinematografia romaneasca fara Mihai Viteazul sau Osanda??
Ce e si acum, un rahat ofilit.
Acum macar e un rahat ofilit cu nominalizare la Oscar. Si cu "cel mai bun regizor de scene de lupta"

3. Ce film romanesc din ultimii 15 ani a mai adus in cinematografe peste 50.000 de spectatori, cum a facut Orient Expres
Mai citeste bah, mai documenteaza-te si dupa aia emite flatulatii gen. De Crucea de piatra (r. Andrei Blaier) ai auzit ? A rulat concomitent cu Independence day si l-a depasit cu vreo 100.000. Statisticile le am acasa.
Aici aproape ca m-ai avut. N-am cum sa te verific, dar si daca te-as crede, tot e doar 1 in 15 ani. Nu-i putin?

4. O fi mai bun Nutu Carmazan, cu ale sale Lotus sau Margot?
Nu, da e Pintilie, Puiu, Daneliuc, Veroiu, Ciulei, Iliu, Mungiu, Caranfil, Gulea si altii.
Dupa ce criterii?

@nume. Frate.
Frate esti tu cu tac-tu'....
Asta e jignire. Merge si-asa? ca stiu si eu...

Esti cumva Plangau ? Atunci se explica. Stiu o faza de culise pe care nu vroiam s-o spun. Persoana ce mi-a povestit-o ar putea fi reperata de un om de bine. Daca mai aberezi mult o dau pe forum.
Cine sau ce e Plangau? Io nu sunt. Da' as avea o rugaminte. Poti sa ne ierti de fazele tale de culise? Am vazut cum le dai...