Originally Posted by Pitbull:
Multumesc, bine v-am gasit.
Dar, hai sä-i dau si câteva replici punctuale:
|
Punctual, cum zici tu:
Pânä dupä jumätatea anilor '70, Sergiu era proaspät, spontan, inventiv, iar amatorismul lui avea valente creatoare certe. Cum, însä, îi lipsesc inteligenta, cultura, studiile profesionale si simtul realitätii fatä de propria lui persoanä, potentialul lui a fost limitat... si s-a epuizat.
|
Duelul(1981), Mircea(1989) si Oglinda(1993) mi se par niste filme bune. Cat despre potential epuizat, tot ce se poate, si ultimele filme o dovedesc cu prisosinta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa dam si in ce a facut bine. Plus ca, daca-mi e permisa o opinie absolut personala, cred ca viitorul lui film, "15" va fi hit. Dar asta nu e foarte relevant aici.
Originally Posted by bhuttu:
3. Ce film romanesc din ultimii 15 ani a mai adus in cinematografe peste 50.000 de spectatori, cum a facut Orient Expres?
|
Irelevant... O nouä imagine gräitoare a confuziei de valori si criterii de apreciere.
|
Ce nu se masoara cu cifre, nu se masoara exact. Cum e cu...
Hai sa lucram un pic la obiectivitate, vreti?
|
Vrem.
|
Nutu e el bäiat bun, are sensibilitate... dar de-aici si pân-acolo, calea-i lungä.
|
Asta-i alta discutie, am dat primul exemplu care mi-a venit in minte. Nici cu "Marfa si Banii" a lu' Puiu nu mi-e rusine...
5. Ce alt regizor roman are in filmele lui nume foarte la moda "afara" in perioada respectiva, ca Pierre Brice, Georges Marschand sau Joanna Pacula?
|
Margarinele cu care era uns Sergiu... Plus heirupismul international al regimului comunist din anii '60.
|
Judecam rezultatul sau contextul? Pai daca e p-asa, stiati ca Eminescu a murit de sifilis sau ca Alexanru cel Mare era poponar?
Apropo, pe Fuscus îl juca Georges MARCHALL.
|
Mea culpa, nu prea-mi place s-amestec forumurile cu imdb-ul, ti-am zis. Da' daca tot m-ai facut, e MARCHAL, el asa zice.
Rugäciune la mata: calcä-l pe nume pe bombeu prin alte board-uri, nu pe-aici. Dacä iar iese cu troznealä, o sä am de moderat pân-la loc comanda, si mi-e o leneee...
|
Are ceva personal cu dom' senator?

Chiar si-asa, nu e frumos sa se refuleze pe un forum public.
In alta ordine de idei, chiar m-ai facut sa rad cu ultimul pasaj asta.
Multumesc frumos. A, si-am senzatia ca asta n-o sa ramana asa. Astept provincia. 8)
Incolo, cum am mai spus, numai bine!