Originally Posted by bhuttu:
1. Daca nu va place Sergiu, cum de majoritatea ziceti ca Mihai Viteazul e o mare realizare a cinematografiei romanesti?
|
Cine zice asta cumetre ?
2. Ce-ar fi fost cinematografia romaneasca fara Mihai Viteazul sau Osanda??
|
Ce e si acum, un rahat ofilit. Osanda ..... :lol:
3. Ce film romanesc din ultimii 15 ani a mai adus in cinematografe peste 50.000 de spectatori, cum a facut Orient Expres
|
Mai citeste bah, mai documenteaza-te si dupa aia emite flatulatii gen. De
Crucea de piatra (r. Andrei Blaier) ai auzit ? A rulat concomitent cu
Independence day si l-a depasit cu vreo 100.000. Statisticile le am acasa.
4. O fi mai bun Nutu Carmazan, cu ale sale Lotus sau Margot?
|
Nu, da e Pintilie, Puiu, Daneliuc, Veroiu, Ciulei, Iliu, Mungiu, Caranfil, Gulea si altii. Deja ma iriti.
5. Ce alt regizor roman are in filmele lui nume foarte la moda "afara" in perioada respectiva, ca Pierre Brice, Georges Marschand sau Joanna Pacula?
|
Margarita Lozano & Folco Lulli in Baltagul; Richard Johnson & Antonella Lualdi in Columna si altele. Pit, mai baga si tu. Iti reamintesc (ma indoiesc ca aveai habar) ca respectivele colaborari ale lui serj se datoreaza unei conjuncturi favorabile - deschiderea cinematografiei romanesti de tip sovietic catre
coproductii (ei cu vedetele, noi cu cascadorii). Motivul ? Nevoia stringenta a unei tari din lumea a 3-a de valuta. $$$
In aceasta perioada a avut ocazia bosorogul sa-i vada la lucru in Buftea pe Orson Welles (cum strange balega cu mana de pe platou. Doamne ce am ras la interviul ala), Kirk Douglas, Rene Clair si multi altii. Astia imi vin in cap acum, asa la misto.
Frate esti tu cu tac-tu'....
lipsa ta de informatii e compensata printr-o abundenta de pareri. O data Sergiu are 72 de ani, o pagina mai tarziu are 74 de ani si-a facut infarct... Omu' are 75, impliniti de curand(n.1930). Si n-a facut nici un infarct, pur si simplu a alunecat si si-a fisurat o coasta. Inca n-a murit.
|
Esti mai slab ca ceaiul.
p.s.
Serj mananca cacat a luat oscar. In arhiva Academiei nu figureaza.
p.p.s.
Esti cumva Plangau ? Atunci se explica. Stiu o faza de culise pe care nu vroiam s-o spun. Persoana ce mi-a povestit-o ar putea fi reperata de un om de bine. Daca mai aberezi mult o dau pe forum.