View Single Post
Old 17 Jun 2005, 21:42   #39
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Alex Leo Serban:
doar ca observ ca notorious este din ce in ce mai iritabil.
cred ca din cauza mediului

iar asta il face sa nici nu mai inteleaga exact ce am afirmat (apropo de 'giliap'), batind cimpii cu din ce in ce mai putina gratie...

mala, ce i-ai facut??

hai ca esti de coma. de unde concluzia cu iritabilitatea, doar ii explicam lui danny factorii care au dirijat acordarea premiului nostru.

anyway, alta kestie ma preocupa. iti readuc aminte ce ai spus apropo de 'giliap':

Quote:
pt mine, lumea se imparte intre cei care au vazut in 'giliap' a brilliant work of art - cinefilii puri, the happy few care, din fericire, exista! - si... restul (cinefagii duri, cu care nu ma intereseaza sa comunic).
a fost ca un test, pt mine; e concludent.

asadar, cu citatul in fata, care parte anume am interpretat-o gresit ? deci, daca nu vedem in 'giliap' 'a brilliant work of art', suntem doar niste 'cinefagi pur & duri' (poate ca specie inferioara 'cinefililor sensibili') cu care nu doresti sa discuti ? in mod normal, eu ar fi trebuit sa ma oftic din cauza unei asemenea etichete (eu, care dupa toate aparentele sunt un cinefil chiar usor de emotionat - nici n-ar trebui sa pui la indoiala treaba asta), dar, dupa cum am spus, nu te-am luat chiar ASA in serios.

si asta pt ca in reactia ta am vazut mai mult un orgoliu ranit. cu alte cuvinte, daca ai facut reclama (in mod voit sau nu) atat de multa acestui roy andersson, incercand sa ne scoti din case cu gandul ca vom vedea o capodopera si noi n-am vazut acea capodopera, n-as zice ca asta ar trebui neaparat sa ne descalifice in vreun fel. noi te-am ascultat, pana la urma si asta ar trebui sa conteze mult.

sper sa intelegi, deci, ca este suficient sa-mi spui ca 'e bun', pt ca eu sa merg sa-l vad. nici nu ma gandesc daca imi va placea sau nu (pana acuma doar am avut destule divergente !), doar ma duc. because your opinion matters to me and that's all.

cu ocazia aceasta, as dori sa subliniez si faptul ca ai avut dreptate in privinta lui pitt. si eu sunt de parere ca a exagerat in a deconstrui 'giliap' intocmai ca sa-ti puna gustul sub semnul intrebarii, dar de mine este departe acest gand, pt ca altfel (logic !) nici n-as mai asculta ce zici. so chill, ok ?