Originally Posted by Danny:
Acum ca am fost si am vazut Dark Horse impreuna, atat mai am de spus: un premiu nu se da doar pentru ca este regizorul in sala, sau din contra, nu se da unui film, doar pentru ca se stie ca va mai lua si alte premii. Motivatii de genul asta nu prea ar trebui sa existe.
Dark Horse - cateva glumite + deja celebra scena a podului; in rest, nimic impresionant.
Imi pare rau ca nu a venit si Whisky.
|
bai, ma isterizezi. noi nu i-am dat premiul lui dark horse pt ca era dagur kari in sala ! hellooooo! am mai explicat de ce l-am premiat. pt ca in top 3-urile personale (din competitie) erau 'dark horse', 'whisky' si 'my heart is deceitful above...'. 'whisky' si 'moartea dlui lazarescu'le-am lasat pe mana marelui juriu, siguri ca vor lua ceva oricum. premiul cinemagia este un premiu cinefil, unul de o importanta mai mica, ce ar trebui sa mearga la un film bun, dar mai mititel. zi si tu: in cazul in care 'moartea...' n-ar fi luat nimic de la juriul cel mare, ar mai fi contat daca un mic juriu cinemagist l-ar fi premiat ? iti zic eu, nu pt puiu, cu limba lui ascutzit-enervanta, care chiar a declarat la premiera ca un premiu la tiff nu l-ar interesa asa de mult.

si asta e un argument destul de important, pt ca nu conteaza numai cine da premiul, ci si cine il primeste.
eu zic ca am procedat bine.