View Single Post
Old 17 Jun 2005, 12:15   #19
obvious
Guru

obvious

ajung acasa pe la 12 noaptea, post macelarii verzi.si post henric 4.incepe punch-up at a wedding,cant ce cant-si cant bine, incepe psihedelikul de aici, ceai verde (cafeaua ma adoarme), dai si afunda-te in lecturi pentru ca ti-a venit o idee.reprezentari grafice ale negrido-ului. pac! idee! si cand imi vine o idee devin cat se poate de haotica. si scrie si scrie,si pac!altceva sa leaga: trecerea la mercur.Saturnalii. poate nici nu va fi citit, eu m-am bucurat oricum. renuntat la @bufon@ si mers pe ideea de sacrificiul inocentilor si formula alchemica in lear. poate se enerveaza profa. poate e tras de par...oricum, mie mi-a fost bine cat totul se lega perfect. si cand a fost totul gata,mai greu pentru ca tastez incredibil de stupid,afara era lumina, deja iesisera primii ortaci urbani pe coclauri, inca un ceai, daca as fi avut tigari as fi fumat, dar nu, ma ascund de autoritati, prefer sa bantui prin casa si sa repudiez tot ce am scris mai devreme ca fiind cretin.altii pe la cluj fac peer gynt, scuipati din sanul lui avraam.ce tampenie.
au trecut cam 4 ani jumate de nesomn. fassbinder ain't got nothing on me. 8)

eu cand ma fac mare ma fac hyeronimus bosch. sau iures. sau bugs bunny. decisions, decisions.

noapte buna. astept acum sa intru in examen si uite ce fac.aberatio in integrum.