View Single Post
Old 16 Jun 2005, 13:30   #480
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Nae:
Mason a mai scos si o carte, foarte interesanta, care povesteste istpria Pink Flyzilor de laprimele lor concerte intr-un basement din Anglia, pana la marile lor concerte din Venetia sau Sydney. e o carte geniala, unde mai gasesti si poze cu ei, adica Pink Floyd impreuna la un jam cu Jimmy Hendrix, jam care nu a fost inregistrat, si pentru care Mason s-ar putea impusca acu'.
frumos este ca Mason nu vorbeste deloc urat despore Syd Barret sau despre Andy Fairweatherlow, care acuma este membru in formatia lu' Waters.
din pacate nu am banii necesari ca sa-mi cumpar cartea aia, dar e fascinanta.

io m-am tot gandit sa-i recomand lu frate-miu (care traieste pe meleaguri americane) sa dea o raita dupa ea prin librarii si sa o trimita incoace... ceea ce m-a facut sa am rezerve este faptul ca Mason nu ar vorbi despre clipele in care Gilmour si Waters se certau in draci sau despre procesele pe care le-au avut cu Waters pentru drepturi de autor, nume, etc. (am citit ceva cronici pe amazon).
totusi, acum ca evenimentele au luat o intorsatura asa placuta, am sa vorbesc cu el zilele astea sa vedem ce iese. adevaru-i ca si eu as citit-o acum!

ramanand tot la carti, un prieten mi-a vorbit odata ca in urma cu ani buni, a aparut la noi o carte de-a lui Pittis (nu cred ca era o traducere!??) despre Led Zeppelin, cu istoria lor, cu despartirea dupa moartea lui Bonzo, cu versuri traduse, ma rog... o are cineva dintre dumneavoastra? am cautat prin BCU UBB dupa Pittis, dar nu am gasit ceva relevant.
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif