Originally Posted by gionloc:
Waters tre sa fi fost cu In the Flesh prin 2000-2001 dar Floyd (Gilmour, Mason, Wright + invitati) nu au mai concertat nimic de la PULSE din '94.
|
pai la concertu din 94 ma refer, si la din 2000 a lu' Waters...amandoua au fost bune, dar n-au fost Pink Floyd, asa cum am crezut ca vor fii. adica marea parte din cantecele cantate de Waters au fost cantate de un pusti cu o vocea asamanatoare ca a lu' Gilmour, si in 94, cel mai tare cantec a fost The Great Gig in the Sky.
dom'le mi se pare interesant ca in finalul PULSEului Gilmour ii multumeste lui Waters ca i-a oferit sansa de a canta Dark side of the Moon, iar dupa Wish you were here, Waters (In the Flesh) isi exprima dorinta ca baietii sa fi fost acolo (pe piesa Set the Controls for the Heart of the Sun pe ecranu din spate se deruleaza imagini din vremurile de inceput ale Floyzilor).
|
da asta asa e. si la praga Waters, dupa wish you were here a spus chesta aia despre Gilmour.
naiba-i stie :lol: , orgoliosi intr-adevar, dar si cand se intalnesc doi sau trei artisti deosebiti (Waters Gilmour si Wright) greu reusesti sa tii spiritele zburdalnice-n frau.
|
te rog, nu-l uita pe Mason, care face parte dintre cei mai buni tobosari/percussionisti pe care i-am auzit vreo data. e un geniu, si fara el, multe albume PF n-ar fi fost prea bune (adu-ti aminte de Pompei, unde solo-urile lui sunt mai mult decat geniale)
De cantat e imposibil sa cante piese scoase dupa The Wall: la The Final Cut, Gilmour plecase din PF, iar dupa Waters nu a mai fost. dar asta e bine! sper sa-mi brain damage Saucerful of secrets si sa-mi ia toti money inainte de a-mi da Eugene una cu axu intr-un live serios, chiar si batrani, bolnavi si cu vocile obosite (desi nu e chiar cazu!)
|
mda, presupun ca ar canta numai classicele Pink Floyd, adica tot pre-the wall. desi trebuie spus ca si the wall este de fapt capodopera lu' Waters, la fel cum si the final cut este un tribute to Mr. Waters, tatal lu' Roger Waters.
vedem si speram sa avem posibilitatea sa-i vedem pe toti, reunited and playing the great gig in the sky pe undeva prin europa centrala (daca nu de est).
din pacate chestia cu vocile obosite este adevarata. dar wtf, they're Pink Floyd, the living legends.