am facut dragoste cu Ioana, de dimineata - mult, privindu-ne in oglinda mare care "spioneaza" dormitorul. (recomand cu hotarare...)
f*ck-ul e important & folositor pentru noi. si eu si ea suntem fani "Eyes Wide Shut" si stim ca f*ckul nu trebuie neglijat sau amanat..., ca e pericol de nevroze, suspiciuni, gelozie..., delir, bataie, omor...
dupa, ea mi-a adus cafea cu frishca (intotdeauna cu frischa!) imbracata in halatul/pelerina cu gluga, rosu (ca in film), pe care l-am cumparat la Regensburg. ea a ras ca nu sunt deloc bronzat... "dar am mereu calutul cabrat". apoi am citit cateva randuri dintr-o poezie de-a mea scrisa aseara, tarziu, cand ma enervase cineva pe Cinemagia cu intelegerea lui (...) a mineriadelor:
"viata ta nu mai are nimic de facut
nici n-a avut
doar sa prinda niste foi cu clame
sa bata o tinta in ceata
sa parcheze masina la umbra
cineva iese din cadru
si arunca o crenguta neagra"
Ioana a spus ca i-a placut poezia, sper sa va placa si voua. e doar un fragment, o ebosa.
(...)
terminat de citit "Jurnalul II" de Cartarescu. am notat toate referintele cinematografice pe care le face. de pilda: "Stau in bucataria atat de schimbata, alba ca interioarele din finalul lui 2001 al lui Kubrick, am o cafea in fata si soarele intra cu forta prin geam".
telefoane nepoliticoase, insistente... NU, nu vreau sa vad saptamana aceasta nici un scriitor, nici un creator..., nu ma intereseaza patrimoniu, destin s. cl.
timp pt CineMagia. mult, poate prea mult, dar voi lipsi vreo zece zile.
apoi nume jegoase: Miron Cozma, Iliescu, Plesita, Nastase, Hrebenciuc - figuri patibulare... care se insinueaza, pentru ca nu pot trai fara sa ma informez. aiurea!
Plesu - nume drag - se va duce oare la TVR?
un film pe DVD: Cin City. prost sau, cred ca nu-i pentru mine...
capsuni cu smantana... si azi e o zi.