View Single Post
Old 15 Jun 2005, 22:18   #6
europe_east
Guru

europe_east

ha! cool topic. chiar mii-amn dat azi seama citind un post al lui als care zicea ca il intereseaza ideile si nu persoanele, ca de fapt pe mine cu cat inaintez mai mult in varsta ma intereseaza din ce in ce mai putin ideile si tot mai mult persoanele... o fi grav? asa ca topicu' asta o sa-l citesc cu mult mai mult interes decat multe aberatii de p-aci.

ziua de azi la mine nu s-a terminat da' stiu ce va urma.

sculat cu ambitii mari: azi lucrez de sparg, gasesc ideea geniala de a demonstra conjectura N, chestie care ma va duce in culmea gloriei si imi va da jobul vietii. ma scol la sase carevasazica, o ora jumate trece bandu-mi cafeaua si citind aiureli pe net, inclusiv cinemagia care e mai activa decat oricand lately, cu tot felul de useri interesanti. si de fapt cred ca pic iar intr-o oarece dependenta... what do u guys do about it? apoi frustrarea zilnica... which way to go, what to read, what's bullshit, what isn't.... partea asta o sar, desi e partea centrala.

la sase am o clasa de dans. i just thought i would give it a shot and try hip-hop this time. clasa e funny, ca sunt vreo douazeci de fete ALBE, si instructorul nostru e NEGRU ca si crema de pantofi.

altminteri, am partea mea zilnica de vorbit la telefon, my very best friends are never in the same place with me , de vazut filme, prieteni, chestii. partea asta iar o sar.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif