View Single Post
Old 15 Jun 2005, 16:49   #65
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Danny:
Mda, cred ca putem extrapula putin si imparti lumea astfel:

-cei care au vazut gilliap si il considera o capodopera - oameni buni, puri, a(e)rieni si care cu siguranta ajung in rai.
-cei care au vazut gilliap si nu le-a placut - oameni rai, duri, care merita sa ajunga in iad.
-cei care nu l-au vazut - ignoranti, ajung in purgatoriu. (unde, pentru a-si spala pacatele, vor trebui sa urmareasca gilliap de cel putin 666 de ori)

excelent ! :lol: :lol:

cat despre faza 'cine nu a vazut in giliap film pur bla-bla-bla' mi se pare prea *** ca s-o comentez, ba pe undeva chiar jignitoare. reducem la 'giliap' toata sensibilitatea cinefila ? surprinzator este ca filmul lui andresson n-a aparut in nici un top 10 (in afara de cel al lui ALS, fireste) al cinemagistilor de la tiff. asa ca, leo, daca vrei sa ramai consecvent, ar trebui sa-ti astupi urechile la fiecare replica a malei portugal, a lui minrep, a lui benny, christi, KORBEN, a mea s.a.m.d.

n-am sa iau declaratia so seriously - daca esti suparat ca o serie de cinemagisti nu ti-au impartasit parerea, asta e alta chestie...