View Single Post
Old 14 Jun 2005, 15:54   #148
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by Alex Leo Serban:
pur si simplu, observ - cum observa si altii -ca ma pricep la filme

:lol: :lol: :lol:

verdictele mele sint rareori aiurea.

:lol: :lol: :lol:
asta poate s-o confirme chiar si cel mai inversunat dusman.
Infirm.
Am ras mult la postul tau si la tot ce abramburesti p-aici. Esti bolnav.
Sa te pricepi la filme nu e meserie ci o frectie a ...

homo sum
Ihi ...

Originally Posted by Airlight:
This sucks.

Sucks because implica o, ziceam eu, superioritate gratuita si prost asumata. Aici e constructia de termopan de care vorbeam.

sin city, yeah - neputand tu sa demontezi un intreg curent de opinie care-l declara cool pur si simplu, indiferent de umorile care-l locuiesc si dornic fiind tu de o astfel de admiratie a maselor ai zis "hell, i can do that!" si ai inceput sa te reprezinti as a cool cutboard character, ca doar asa-s si personajele de acolo..

don't be so f*ing st*pid, alea sunt misto tocmai pentru ca nu exista, tu, fiind asa, nu esti misto tocmai pentru ca existi...

Profund e tot ceea ce dureaza, ceea ce transcede secunda pentru a o putea locui pe urmatoarea, e tot ceea ce reuseste sa depaseasca conditia umana curenta in drumul spre un nivel spiritual superior.
Asculta-ma bine, prietene, e motivul pentru care ne-am nascut.

Stai linistit, cand am sa-ti contest verdictele de privitor de film ai vazut ca o fac fara menajamente, daca mi se pare ca merita efortul. Deocamdata ma nemultumeste calitatea ta de interlocutor de forum.

Caci stim ca tot ce faci e pentru a stoarce admiratie sau apreciere publica, stim ca ai nevoie de ele pentru a putea trai cu tine insuti, acceptam, chiar daca nu usor, acest cabotinaj continuu... dar nu dialoga cu noi de dincolo de suprafata acestor pagini.
Bravos ! Pitbulle, avem un nou portretist.

p.s.
Sin City e belea.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif