View Single Post
Old 13 Jun 2005, 10:45   #30
Blue
Veteran

Blue

Waa

Filmele astea cu super eroi de benzi desenate asa si trebuie sa fie, simple si naive! Cateodata eroul se chinuie sa opreasca nu stiu ce tren alteori are puterea sa se invarta in sensul invers al globului pamantesc si sa antreneze si globul sa se invarta in aceeasi directie!! Insasi ideea ca exista o persoana care poate zbura si are puteri extraordinare este la fel de naiva cu ceea a intoarcerii timpului in felul in care Superman a facut-o
. Eu cred ca a fost grozava scena aceea in care el a intors timpul tocmai pentru ca a fost simpla si pentru ca a aratat o anumita latura sentimentala a eroului ! Cred ca pentru a defini cat de bun este un film din aceasta categorie de filme, trebuie cautate alte calitati si defecte decat veridicitatea actiunilor. Spre exemplu formele sub care exista raul. Poate din acest motiv Batman este considerat si cel mai bun, formele sub care exista raul fiind cele mai interesante. Lupta interioara a eroului ar mai fi alt aspect de privit! Cred ca mai sunt multe altele insa am sa las pe Pitbull sa le spuna!!
Blue is offline   Reply With Quote sendpm.gif