View Single Post
Old 12 Jun 2005, 13:30   #20
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by notorious:
mie cea mai buna cerie de sechele mi se pare, totusi, 'die hard'.
1 - antologic.
2 - foarte ok, desi mult sub primul.
3 - o revenire fata de al doilea, deci mai mult decat ok. si il asteptam pe-al patrulea, aflat tot in mainile lui mctiernan ! :w00t:
Una dintre cele mai bune serii, färä îndoialä.
Intru totul de acord cu ierarhizarea valoricä pe care o propui.
capatul opus: 'halloween'.
1 - clasic cult.
2 - ok.
3-8 - jeguri ABSOLUTE.
DA - pe toate planurile.
nu stiu daca s-a mai zis de 'rambo'. mie primul chiar mi-a placut, macar pt indrazneala de a ocoli happy end-ul, in timp ce celelalte doua sunt niste aberatii futile si niste futilitati aberante, a doua aberatie fiind scrisa de james cameron !
Din nou - DA, cu câteva precizäri:
"Rambo II" si "III" mi-au pläcut strict ca lucräturä a retetei de actiune. Din päcate, contrazic primul film, care era într-adevär artistic si moral. Dacä "Rambo: First Blood" se impunea ca o pledoarie pacifistä (utilizând violenta pentru a o demasca), sechelele devin apologii gratuite ale violentei.
apoi, poate 'terminator'. primul film este un clasic (ba mi-a placut chiar mai mult decat al doilea), al doilea se ridica poate chiar la nivelul primului, desi merge pe reteta cameron-iana bine verificata 'more fun, less emotion', insa al treilea e lovitura de maciuca.
DA.
o evolutie asemanatoare a avut-o si seria lui ff coppola, 'nasul'. primele doua sunt, din pdv valoric, aproape egale, al treilea aducand o scadere simtitoare.
DA
'lethal weapon' (...)
Nu le-am väzut. Din câte am dedus despre ele, cred cä ai dreptate.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif