Thread: Dakota Fanning
View Single Post
Old 08 Jun 2005, 23:48   #8
jediklaus
Senior

jediklaus

Despre Dakota Fanning

Sunt sigur cã fiecare dintre voi aþi auzit de Oprah Winfrey, una dintre cele mai bogate vedete media din SUA, care are un talkshow care þine de ani de zile (numai cã nu ºtiu pe ce post din SUA, cred cã NBC). La talkshow-ul realizat de ea dupã premierea filmului „The Cat in the Hat” (cu Mike Meyers, Spencer Breslin ºi Dakota Fanning), toþi invitaþii de pe platou au putut savura replicile pe care Dakota i le dãdea lui Oprah. ªi nu a fost vorba deloc de aroganþã (la 10 ani???), ci de naturaleþe.
Sã nu uitãm cã Dakota (care a învãþat sã citeascã la vârsta de 2 ani!) a avut un rol dificil în serialul „Taken”, pe când avea 7 ani, înainte de a filma pentru „I am Sam”, un alt film, pe cât de emoþionant, pe atât de superb.
Deºi, personal, am o oarecare reþinere în ceea ce priveºte cariera cinematograficã a copiilor-actori (nu pot sã uit exemplele negative ale lui Drew Barrymore ºi, apoi, Macaulay Culkin), cred cã Dakota, alãturi de AnnaSophia Robb (o altã speranþã), Taylor Momsen ºi Emily Osment, ca sã nu mai vorbesc de Spencer Breslin, deci toþi aceºtia pot avea succes pe viitor, dacã vor dori, bineînþeles, sã continue cariera cinematograficã. Dakota a ºi spus cã deºi ar vrea sã urmeze colegiul, actoria este viaþa ei. Salutare tuturor!!!
jediklaus is offline   Reply With Quote sendpm.gif