View Single Post
Old 08 Jun 2005, 02:06   #12
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Lady_Skar:
odata eram cu catzelul la plimbare si mi-am adus aminte ca nu mai aveam paine acasa asa ca am intrat intr-un magazin sa iau una. Acolo discutau doua babe, dintre care una cu parul albastru sopteste pe la spatele meu
"In mod normal nu se intra in magazin cu un animal dupa tine"
La care eu ma intorc si zic:
"In mod normal oamenii nu au parul albastru dar nu ma auziti pe mine comentand."
:w00t:
Asta m-a uns pe suflet, Ladysoara-Skarisoara!
Evident, un pitbull ca mine nu poate considera decât o culme a inculturii, prostiei si arogantei idiotenia asta cu "magazine de produse alimentare" unde n-ai voie cu câini. De REGULA, fac piata cu câte una din ale mele douä pitbullite, si tot de regula intru cu ele prin toate magazinele. Noroc cä m-am împrietenit cu vânzätoarele si le-am cumintit - da' dobitoci de clienti care sä comenteze se gäsesc oricând. Nespusä pläcere-mi face sä le dau peste nas, da' o replicä spontanä ca a ta nu mi-a venit!
(Apropo, directoarea scolii unde eram elev acu' 30-35 de ani era o babä cu pärul foarte mov; mi-a scäzut nota la purtare douä trimestre la rând; pe urmä, am terorizat-o la telefon doi ani la rând).
Da' uite cä-s cam pe lângä topic. Hai sä cäutäm si ceva mai la obiect...

Deci, duminica trecutä, dupä sase säptämâni trecute fix de conexiune cäcäcioasä, s-au îndurat ästia sä-mi schimbe cablul (cä pân-atunci, mä puneau tot sä reformatez, sä scanez, sä devirusez... remufau coló, remufau dincoló... schimbau portu-n switch... eu le ziceam: "Bre, CABLU-i cu buba!" ei aiurea! In fine, au venit sä-l înlocuiascä... s-au tras de el pânä s-a rupt! PLICI fäcu cablul, din înaltul interblocurilor, fix peste pärculezdul cu plozi si bunicuzde! MICI se fäcurä cablagiii, pe terasa blocului d-aläturea! Noroc cäci cel cablu rämase prin niste pomi, si populatia pärculetistä rämase non-vätämatä.
Acum, problemä: N-AVEAU ALT CABLU! Veniserä sä SCHIMBE CABLUL, FARA ALT CABLU! (Logicä de provideri, ce sä-i faci!)
Asa cä mai trecurä nouä zile, timp în care mi l-au tot schimbat zilnic (prin SMS-uri cu promisiuni: "Peste 2 ore vä däm un beep.")
In fine, azi s-a produs apoteoza.
Si uite-asa, am descoperit cä la 45 de primäveri, mä mai tin curelele sä mä catär prin copaci, drept pânä-n värfule, unde se ascund în rämurele / vechi si mai noi cäblurele... Pe la opt seara, cäläream o cracä putredä care pârâia prevenitor, la MARE înältime deasupra unei Dacii care abia astepta sä-i perforez capota ca-n filmele cu sinucigasi, întindeam mâna spre cablul care se bälängänea just out of my reach, si Connexam cu fiu-meu care trägea de el häis la fereasträ, si cu cablagiii care trägeau de el cea, pe terasa vecinä.
Rezultate:
1) Blugi, cämasä, geacä, totuna de negrealä de pe scoarta arborului.
2) Pitbull back in CineMagia, si online în general.
3) Cred c-am sä scriu niste secvente, pentru vreun scenariu viitor.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif