primele doua tineam mortis sa le pomenesc, in rest filme/documentare ce mi-au placut si nu apar inca p-aci. topnetop.
A Hole in my Heart - pentru tot ce vedem si auzim.
Moartea domnului Lazarescu - un regizor obsedat de perfectiune, filmul pare a fi tras intr-o singura secventa, dialogul bun, nimic plictisitor, dpdv estetic excelent. am io insa ceva cu filmele care prezinta situatii sociale clare, chiar daca apar ca un apendice al unei povesti cat se poate de comune (in sensul ca o vom trai cu totii) - moartea unui om!
Canton - nu ma asteptam la atata lirism imagistic si atata dezinteres fata de tot felul de realitati socio-politice a la
ora cinci news. bravo!
scurtmetrajul maghiar din LOST and FOUND - fiori, actori, caini, ploaie...
Piata Revolutiei!!! un documentar facut la fata locului, nu reconstituit din amintirile participantilor, cutremuratoare vederea barbariei politicului vremii, deosebit elanul tinerilor din LUMEA respectiva!
Some Kind of Monster - am crescut ascultand muzica metalistilor, asa ca am participat cu placere la sedintele lor de terapie!
Songs from the second Floor - pentru satira, pentru imagine, caderi, varsaturi
regret ca nu am vazut Insitutul Benjamenta, prieteni care-mi stiu placerile filmice au zis ca asta ar fi fost probabil preferatu' meu din Festival!