View Single Post
Old 06 Jun 2005, 10:21   #45
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

f pe scurt (dspr tot, la gramada):

- pina la urma, poate c-a fost ok ca a luat 'dark horse' premiul cinemagia, avind in vdr media de virsta a forumului; plus ca a fost mai divers palmaresul. altfel, consider in cont. ca "whisky" a fost mai bun - poate cel mai bun din compet., urmat de filmu lui puiu...
filmu lui kari e clar sub 'albinos', dar nu ma mai intind, ca am mai scris dpsr.
- la sm romanesti (nu le-am vazut pe toate, cam 90 %):
'canton' cel mai bun - dar NU mai bun ca 'apartamentul', din motive prea numeroase pt a le insira aici; ce m-a deranjat (desi e mult spus) nu e lentoarea (hai sa fim seriosi: cei care acuza 'lentorile' ar trebui sa vada in bucla toate filmele lui antonioni & tarkovski ), ci o anumita pretiozitate - perceptibila in ticul mottoului (din rilke) & a inserturilor: fara ele chiar ar fi fost super!;
apoi ar urma scurtu lui ambra (vazut deja pe cd): misto filmat, atmosfera cool etc - dar finalul e prea fleosc for its own good...
apoi 'fanatic': f ok, straight to the point, cu animatiile lui branea a big PLUS 8) ;
'bucuresti berlin' mi s-a parut prea scolaresc, poveste ok la rigoare, dar totul are aerul ala plouat de film tv care vrea mai mult sa spuna decit sa arate.
din 'spune-mi ana...' mi-a placut ep. 2 al tripticului.
'pt un pumn de bomboane' are imagine misto, da povestea e big time bullshit.
grasu din 'pui la rotisor' e simpatic, dar filmu are o miza de 2 lei si pare neterminat :shock: ... sau, ma rog, daca e 'terminat', nu poti sa nu-ti spui: what!? is that all there is???' yep; that's all;
idem pt 'challenge day'
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif