View Single Post
Old 01 Jun 2005, 18:22   #22
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

uf, cred c-am ramas in urma...
here is a brief survey of the last 24-some ore :oops: :

'calvarul' - funny & horrible in doze aproape egale; imagini misto, pe alocuri m-a dus cu gindul la 'un soir, un train' (andre delvaux, cu anouk aimee & yves montand, '60-si ceva...: daca regizorul mai era la cj, chiar l-as fi intrebat daca nu s-a vrut o parodie la ala - film 'de referinta' pt cinemaul 'de arta & eseu' belgian si european 8) ): the bottomline: bietul laurent lucas! :shock: 7/10
'dark horse' - f funny pina spre jumatate, apoi baga o burta inutila, si-apoi se pierde intr-o fantezie formala careia nu i-am gasit rostul; ciudat, dar - desi este al 2-lea al lui dagur kari - pare mai mult 'exercitiu de stil' (show-offy pe alocuri) decit anteriorul 'noi albinoi', care e un film mult mai simplu, mai rotund si mai emotionant... 8/10
'9 song' = 9 bores; the (winter)bottomline: sex is smth very boring, unless u r involved in it :lol: 6/10 (pt inserturile cu franz ferdinand, etc)
'giliap' - roy andersson at his best, before the almost-30 year break! pacat ca-n sala de la arta, la 10 dim., nu erau decit vreo 25 de persoane - in timp ce atitia papagali s-au inghesuit la '9 fucks' (vorba lui korben...)! superb, matur & highly original - a gem of a movie in every respect :love: si cind te gindesti ca a fost facut in '75!! 10/10
'visul ceh' - cu siguranta, cel mai hilariously funny & clever & thought-provoking 'mockumentary' de la tiff 05! 10/10
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif