Infernal Affairs I - Gen cel mai bun film politist asiatic? Construit genial.
Infernal Affairs II - Prea intentionat alambicat scenariul, mai ales la inceput, intuneric & asiatici nu mai intelegi nimic, cine omoara pe cine. Apoi melodramatism cat cuprinde, nu se compara cu primul, dupa asta nici n-am mai ramas la al treilea
Hotel - Atat de mult ma enerveaza regizorii astia care spun ca filmul lor doar pune intrebarile, ca nu vor sa dea si raspunsurile. In cazul asta e si mai si, dupa ce tipa a spus chestia asta, a zis intr-un interviu apoi ca e de fapt despre nimic, si ca filmul e de fapt o insiruire de fapte ilogice, aruncate fara nici o ordine anume, aleatorii cu scuza ca asa e in realitate. Siktir
Party-ul de aseara a fost de cacat. In primul rand mi s-a adus la cunostinta fenomenul asta, 'cupoane'. La Insomnia beam cat voiam, aici iti dau o chestie care valoreaza intre 80 si 200 de mii (noi primim 80, of course) si dupa aia platesti on your own. Si in plus la Diesel era muzica aiurea si prea multe reflectoare roz care-ti intrau in ochi. Deci ne-am mutat cu un nivel mai sus, unde nici macar nu acceptau cupoane. I surrendered si am dat cuponul meu altcuiva. Stat la masa cu atotprezentul Nae, a fost si Gorzo dar a plecat spre 'casa' relativ devreme. Azi e party-ul de lansare a numarului 2 din re

ublik. Sper sa fie mai ok si mai cuponless.
Ma duc sa ma culc.