View Single Post
Old 30 May 2005, 09:59   #10
christi
Guru

christi

Send a message via Yahoo to christi
Cu intirziere scriu si eu ceva...... dar ieri a fost o zi cu totul nebuna, adica 6 filme vazute de dimineata pina noaptea la 1. No time for internet.

Deci.... pe scurt:

Childstar - film bun, simpatic, dar parca putin prea comercial pentru a lua ceva. Jennifer Jason Leigh e (pentru mine) o revelatie. Nu ma asteptam sa joace asa bine. 6.5/10

Oldboy - l-am vazut ieri, dupa ce ratasem deschiderea. Ma asteptam sa fie excelent, a fost mai mult decit atit. Cea mai tare poveste de razbunare (in afara de Kill Bill, of course). Dar e de inteles de ce i-a placut lui QT filmul asta atit de mult. Genial, inventiv, original, revelator, controversat, dur. 9.5/10

Private - desi lent, destul de misto. Citeva scene tensionate si foarte bine facute, poveste interesanta tocmai prin prisma faptului ca, desi este in mijlocul conflictului israeliano-palestinian, razboiul nu e decit de decor pentru povestea familiei ce nu-si paraseste casa ocupata de soldati. 6.5/10

Agnes and her brothers - nu e rau. "American Beauty" in varianta germana, ceva mai lispit de profunzime si scene memorabile, dar cu mult mai mult sex (including with dogs ) 7/10

Whisky - excelent. O comedie super a micilor tabieturi zilnice, a rutinei de zi cu zi data peste cap (temporar) de un eveniment neprevazut. Surprinzator scenariul, filmarile, actorii, tot. Candidat la premiu, dpmdv. 9/10

Vera Drake - film f bun, exceptional jucat de imelda staunton. 8/10

Kung Fu Hustle - unul din acele filme despre care stiu ca sint proaste, dar nu ma pot abtine sa nu ma distrez. Super amuzant. Un Scary Movie meets Kung Pow, in varianta hong kong-eza. Un mod ideal de a incheia o zi obositoare. 6/10.

Cam asta e. Acum ma pregatesc de Teza lui Amenabar....... so i gotta run. I'll keep y'all posted.