View Single Post
Old 29 May 2005, 13:46   #8
BeNnY
Guru

BeNnY

Childstar - Un fel de comediuta de pseudofamilie, canadiana, care nu e trista si deprimanta, cum te/m-ar putea face sa cred plot outline-ul. Relaxant dupa Three-ul vazut inainte. Replici memorabile: "Oh, yeah? Then my mom will fire you. - No, she won't. - Yes she will. - No, no she won't, cause... - Cause what? -... CAUSE I'M FUCKING HER!" ceva de genu' asta.

Howl's Moving Castle - Al doilea Myiazaki dupa Porco Rosso, mult mai ok, cu umor misto, matur si mult si vad ca happy end-urile sunt tipice Myiazaki, deci cred c-o sa-l iert pentru Porco Rosso.

Private - Vazut de la ora 12, in loc de Red Coloured Grey Truck care era in program, insuportabil, plat, prost, anost si arab (vorbit).

Aseara m-am anturat, dupa Howl's Moving Castle, cu Korben & Mala pe care am cunoscut-o si care, in ciuda eforturilor ei de a nega chestia asta, arata la fel de bine pe cat se zvoneste. Am fost dusi cu masina oficiala tiff 2005 Volvo ( 8) ) la Insomnia, care era gen la 50 de metri de Republica si a fost putin ciudat, pana si soferul s-a simtit un pic ciudat, drept pentru care a facut un ocol ca sa enjoy Volvo mai mult. Am ajuns la Insomnia unde pe pereti sunt desenati porci si oi in pozitii compromitatoare (sau cum zicea Mala: neprincipiale). Am stat cu Nae Caranfil la masa care e gen REVELATIA tiff-ului, looking forward to meeting him again. Apoi ALS care a declarat ca el nu ar merge cu private jet pentru ca daca se prabuseste, vrea sa fie cu cel putin inca 200 de oameni, gen eveniment national. A stat relativ putin cu noi, dar ne-a recomandat Whisky (filmul). Am baut multa Cola (incalcand principiul meu de a NU bea cola) si putin redbull, pentru ca n-aveau Pepsi, Korben a rasturnat diverse chestii printre care o sticla de vodka care arata de parca a costat (foarte) multi bani. Pe la 1:30 m-am retras, though. Recuperez asta seara, sper. All in all, atmosfera foarte ok, Clujul prea cald, dar clujenii binevoitori.