View Single Post
Old 22 May 2005, 06:47   #7
europe_east
Guru

europe_east

Originally Posted by gionloc:
Bin-jip e iarasi fermecator. cu iubirea asta ce nu are nevoie de cuvinte, ce frumos depasesc ei in final prezenta sotului... cum el nu e constient de situatie, conflictul amoros s-a stins! (poate aici e povestea cu visul )

(SPOILERS)
Mi-a trasnit si mie urmatoarea chestie prin cap in partea ultima a filmului, dupa ce e el la inchisoare: ca de fapt atunci cand gardianul il ameninta ca-l omoara-n bataie daca mai face pe 'nevazutul', de fapt se si tine de cuvant. si de fapt el moare. si apoi ii vedem doar spiritul bantuind prin casele prin care a fost. si acel trio cu sotul e doar felul ei de a-si imagina ca el s-a intors.... e iluzia ei, visul ei.

Ati observat ce de turnuri ciudate ia filmul asta? (pare a fi o caracteristica a filmelor asiatice-- misleading you in the beginning ca ai de a face cu o poveste liniara si care urmeaza regulile) eu am ramas socata la faza cu mingea de golf care o omoara pe fata din masina in modul acela arbitrar.
tot jocul ala inocent de pana atunci nu mai poate continua din acel moment. nu avea cum sa fie un film reusit daca nimeni nu platea cumva pentru chestia asta... asa mi s-a parut mie cel putin. la fel, ce turnura de situatie cand ajung ei la inchisoare, sau cand incepe el jocul ala bizar in celula.... parca erau mai multe filme unul langa altul....
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif