Originally Posted by jediklaus:
În primul rând vreau sã vã spun cã sunt neplãcut surprins cã o banalã expunere de pãreri despre un subiect anume (în cazul de faþã despre cel mai bun film SF) poate genera dialoguri aproape dure între internauþi. (..........)
|
No, Jedi dragä,

D-apäi mä ficior, numa' sä te preumbli tu o tzâr mai mult prin forumu' nost', s-ai sä vez' la "dialoguri aproape dure" de numa! Sä porcäieste lumea p-aci, de zâci cä ni, mintenas vinie Judecata a din Urmä! Da' nu-i bai, cä cum nie vinie, asè ne si trece, s-apäi sujem o bere, cèva, si tot pretini rämâniem. Io, taman în sara asta mèrem la on chef fain cu tätä lumea bunä din CineMajia.
Acum, läsând la o parte graiul ardelenesc (care recunosc cä deloc nu se simte în mesajul täu, si nici cel bänätenesc), simt nevoia sä-ti spun cä ai exprimat foarte bine starea aia delirantä din anii '80, pe care majoritatea preopinentilor nostri, spre a lor crutare, n-au prins-o mai deloc, sau la niste vârste mult mai putin receptive. Cä bine zici - "accidente" ca
"Star Wars", care mai reusiserä sä spargä Cortina de Fier pânä la noi, multora ne-au luminat tineretile încarcerate în Iepoca de Aur. Imagineazä-ti, am väzut prostioarele
"Câinele electronic" si
"Un serif extraterestru"! Bud Spencer rula (imperfectul de la
"rulz") pentru noi. Ce vremuri...! (In caz cä te-ntrebi, eu am numai cu unspce primäveri mai mult ca matale.

)
Oricum, ar fi multe de conversat da', har Domnului, timp avem. Pânä una-alta, mai plimbä-te prin topicuri, c-o sä ai ce vedea. La
Cafenea, de pildä, gäsesti teme generale de discutie (literaturä, poezie, teatru, fotografie, bancuri, artä culinarä mai nou, si fel de fel), si-o sä-ti placä si la
Vreau sä stiu, si la
Clasic, si la
Filmul românesc... Simte-te ca acasä, si dacä-ti pune cineva piedicä (sau chiar mai räu!), nu te ofusca... Asta-i CineMagia!
A, apropo: în mileniul ästa computerizat, oamenilor nu le mai arde de mesaje lungi. Ti-o spune neica Pitbull, cä-i pätit! Bagä forficelu-n ele, si CineMagicienii te vor iubi etern!

Sau, mäcar, te vor CITI!