filmul l-am vazut mai de mult, cred pentru ca mi s-a spus ca statea la baza lui City of Angels. Inca de la inceput insa, am constatat ca ultimul pastrase doar in mare, povestea. Personajul lui Wenders mi s-a parut mult mai bine construit...ii simteam mult mai mult conditia sa dramatica, si de fapt pe ea se si baza filmul.
Mi s-a parut ca regizorul a luat niste decizii extrem de interesante, incepand cu trecerea de la pelicula alb-negru la color (si sper sa nu imi amintesc gresit sau sa confund), apoi incadraturile precum si compozitiile cadrelor.
oricum Wenders mi se pare un super regizor. nu mi-a placut ultimul sau film, dar e oricum diferit de cele dinainte...si in general nu seamana intre ele filmele sale ca stil, ceea ce insemana ca omul chiar are ceva de spus...
acum imi dau seama ca intre personajul sau din Der Himmel uber Berlin si cel din Million Dollar Hotel (filmul meu preferat al lui Wnders), exista totusi o asemanare, si anume legatura speciala pe care cei doi o au cu cerul....