View Single Post
Old 19 May 2005, 09:23   #29
Faenor
Veteran

Faenor

Nu cred ca Orlando Bloom a stralucit in LOTR-personajul era oricum secundar-decorativ, iar scenele in care apare cu John Rhys Davies a.k.a Gimli ii sunt furate de sub nas..sau pardon urechi ..Ian McKiellan, Hugo Weaving, Cate Blanchett, Bernard Hill si in general tot restul castului au facut partituri memorabile...but coming back Balian e mult mai substantial decat Will Turner din Pirati si mult mai credibil decat smiorcaitul Paris din Troia-cea mai ratata epopee pseudo-istorica din ultima vreme. Se potriveste bine in rol, dar era replaceable ce-i drept cu un alt actor din generatia lui.
Cat despre substrat asa cum am zis deja.."imi asum riscul de a fi vazut poate dincolo de ceea ce exista cu adevarat sau ca din contra intentiile astea sa fi existat acolo si sa nu se fi concretizat exact la acest nivel". Chestia e ca atunci cand am vazut Gladiatorul n-am simtit decat role de dolari adunandu-se pe fundalul grandios al Romei iar emotionat n-am fost deloc...pe cand la Kingdom of Heaven am simtit mai multa implicare-sigur acelasi interes pentru comercial-dar parca si putin suflet si angajare in spatele imaginilor.