Originally Posted by Faenor:
[...] politically corecteness [...] in cazul lui Scott in Kingdom of Heaven acest comentariu de fundal e suficient de stilizat pentru a nu orbi si totusi evident chiar si pentru spectatorul de rand.
|
Dimpotriva, mie mi-au cam bagat degetele-n ochi... Despre spectatorul de rand, nu stiu
Despre KoH vd. Gladiator:
a)Sincer, cel mai bun rol al lui Bloom mi se pare tot cel din LOTR... Diferente prea mari intre ce a facut acolo si ce face aici sau in "Pirates..." nu vad.
b)De acord.
c)In nici un caz coloana sonora a acestui ultim film poate rivaliza cu muzica lui Hanz Zimmer! Si, repet: m-am saturat de aceeasi muzica in toate filmele cu tenta istorica/eroica... mai schimbati placa!
d)La fel, de acord (dar personalitatea lui Marc Aureliu e mai mare

).
P.S. aici: am scris acum ceva timp de un film numit "The Fall of the Roman Empire" (dat pe TVR1), al carui inceput (mai ales) semana foarte mult cu cel al "Gladiatorului".
e)Ti se pare convingatoare evolutia personajului lui Bloom? Eu cred ca au cazut la montaj momente esentiale.
f)That's just bullshit... Singura faza care merita in aceasta privinta este textul care apare pe ecran la final.