View Single Post
Old 18 May 2005, 14:42   #8
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Re: Decreteii lui Iepan

Foarte bine realizat filmului (chiar daca termenul de 'decretel' ma enerveaza). Socant, fara sa fie fals, sincer... Voice-over-ul foarte inspirat. La fel, alegerile de pe coloana sonora, cu melodii romanesti de demult, insotite de imagini din concerte/"clipuri" nostalgice (si trebuie sa remarc ca mi-a placut in mod deosebit comparatia Phoenix - Jethro Tull).

Pacat ca talk-show-ul care a urmat a fost cam de cãcat. Decorul neinspirat, moderatorul un labar, femeile alea din platou (nu erau de la APACA, dar in aceeasi sfera se invarteau)... nici nu stiu ce sa zic aici. Macat invitatii au fost la nivel inalt (in special Liviu Mihaiu, d-na Longin si d-na Musca, mai putin Daciana Sarbu, care nu stiu ce a cautat acolo).

P.S.:
Originally Posted by nume:
Bestial documentarul, astfel de filme trebuie realizate / difuzate mai des pentru ca idiotii care-l regreta pe Ceausescu sa afle pe ce lume au trait.
Daca ai citit SMS-urile din timpul talk-show-ului, ai vazut ca unii nu au inteles/anvatat nimic si majoritatea nici macar nu au prins faza (unul zicea "Pedepsiti medicii!" Pentru ce? :shock
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif