Originally Posted by nume:
Originally Posted by touchpoet:
si cunosc extrem de bine mai ales industria americana a filmului, in mare parte din proprie experienta...
|
Am ras aici. Si pe cine cunosti ma rog ?
|
salut nume,de mult nu te-am mai vazut scriind.vrei sa va spun ceva socant pt.mine!
ei bine,incepuse sa imi placa un baiat ,iar eu cum am incredere in oameni si plictisita de singuratate,l-am primit in casa cu vreo 5 fete ,pt.a bea ceva.dar faza era ca nu prea m-am inteles eu prea bine cu fetele si mi-au facut-o.asa spune el.intr-un moment de neatentie in care vorbeam cu tipul pe hol,fetele mi-au loat pc.si l-au bagat intr-un rucsac si telefonul meu cu camera video si foto.faza e ca nici nu le cunosteam pe fete nu nimic decat numarul lui,asa ca dupa plecarea acestora mi-am dat seama de ceea ce se intamplase si l-am sunat,bineanteles ca a negat totulsi pt .ma simteam pacalita maambitionasem sa rezolv ccu ajutorul politiei,dar dupa multa vorba la telef.tipul mi-a adus compiuterul dar mai putin telefonul,iar dupa toate acestea mai trebuie sa platesc cateva sute de euro factura de tel.fix caci am vb.mult pe mobil toata seara aceea .nedormita si pacalita.o stare rea..uffffffff si mai ales ca aveam si o lucrare scrisa in pc.caci trebuie sa o termin pana la sfarsitul luni mai si inceputul lui iunie care este estrem de imp.pt scoala.si apoi punand si bani care ii aveam pierduti ,caci sunt obiecte valoroase..dar e bine ca mi-a inapoiat pc-ul caci a zis ca afost o gluma proasta.,DAR mai am si telefonul,mmmmmmmm.si faza e ca el incepe sa se dea drept las caci mi-a zis ca isi va schimba numarul de telef.si numele nu il cunosc tot ,dar daca va face asa nu voi renunta niciodata ,iar mai devremesau mai tarziu va avea de aface cu mine.SPER sa imi aduca si telefonul si sa cred ca a fost o gluma proasta din partea uneia,caci altfel se cheama FURT si voi face toate demersurile pt ca am fost pacalita si dezamagita!ehhhhhhh,desi ar trebui sa imi focalizez energia pe lucrarea ce trebuie terminata..oameni si oameni/.DAR voi fi mai atenta cu cine voi mai vorbi sau intra la mine in camera!se mai invata si din greseli,dar e greu cand sunt mari!