View Single Post
Old 18 May 2005, 11:38   #35
Faenor
Veteran

Faenor

Actually chestia cu platourile foarte relativa: incepand cu filmul 3 al seriei schimbarile au fost radicale: singurele scene filmate pe aceleasi platouri pentru continuitate au fost cele din Sala Mare si dormitoare plus exterioarele din curtea interioare gazduite de nu stiu ce manastire. In rest layoutul padurii plus platoul aferent, coliba lui Hagrid relocata mai departe de castel curtea exterioara cu podul suspendat (la designul lui Cuaron) plus resedinta Dursley au fost modificate substantial. Pentru episodul 4 se anunta platouri extrem de costisitoare: cel de la Campionatul Mondial de Quidditch(sa ne gandim la o finala de CM plus artificiile magice de rigoare si we can get the point), arena sapata in piatra pt prima proba(cu dragonul se vade si in trailer), recreerea fundului lacului pentru a doua proba(si aici am inteles ca au avut cel mai mult de furca), un labirint imens de gard viu (pentru a treia proba-din nou vizibil in trailer), Sala Mare redecorata tematic pentru scena balului de Craciun-cea mai costisitoare din film-sa vedem cat bun gust va avea :? -plus cimitirul in care se produce resuscitarea lui Voldemort la final(acelasi studio principal de la Leavenshen sper ca l-am nimerit la spelling -cel mai mare folosit vreodata intr-un film care a mai gazduit si Camera Secretelor in filmul 2. Cred ca talentele scenografice ale echipei au fost inpinse la limita la fel ca si bugetul aferent..