View Single Post
Old 18 May 2005, 10:59   #367
touchpoet
Novice

touchpoet

Send a message via Yahoo to touchpoet
experienta americana

din moment ce traiesc de vreo 20 de ani la new york, cu veniri dese in romania, din nostalgie si nu numai, cunosc binisor ce se intimpla in filmul american, mai ales ca am si scris vreo 2-3 scenarii, vreo 10 piese de teatru, etc... dar nu sint aici sa ma laud, ar fi o pierdere de vreme... am citit multe postari legate de acel atelier de scenaristica... acum citiva ani citiva studenti de la ATF m-au rugat sa vin sa predau un curs de scenaristica la bucuresti dar au intervenit rapid vreo doua profesoare de la aceeasi scoala care au oprit ideea in fasa... pina la urma cred ca am sa vorbesc cu Robert McKee sa vina el sa predea un curs, din moment ce cartea lui "STORY: este pina acum cel mai bun ghid in domeniu... oricum, e un site surprinzator de interesant, sper sa aiba si finalitate pt citiva din cei care posteaza aici... iar impunsaturile pe care le primesc sint binevenite, altfel am ajunge sa ne luam prea in serios si ar deveni un site de plingaciosi...
sa fiti sanatosi si inspirati!
iar pentru cei care doresc sa ma contacteze privat, privind scenaristica sau actorie: [email protected]
touchpoet is offline   Reply With Quote sendpm.gif