View Single Post
Old 18 May 2005, 07:25   #33
Faenor
Veteran

Faenor

Si mie mi s-a parut exagerat la vremea respectiva si chiar si acum, dar informatia provenea de pe comingsoon.net as ca am zis ca deh sunt mai de incredere decat TV Mania sau Irina Margareta Nistor ..oricum era in cadrul uni articol in care se facea comparatie cu Spider Man 2 considerat cel mai scump la vremea lui vreo 240-260 bulioane(desi si aici am rezerve) si cu intreaga trilogie LOTR fata de care era cu 10 milione mai scumpa..So pana nu avem ceva sigur si asta se va afla probabil prin vara cand se vor estima mai corect si costurile de post-productie cred ca putem sa luam informatia de buget ca pe o data destul de incerta
Cu toate astea ce am vazut la production stills categoria costume, scenografie, locatii, plus efectele speciale care daca e sa ne luam dupa text sunt cele mai solicitante financiar de pana acum ma astept sa fi costat oricum cel putin 150 milione $...anyway om trai si om vedea caliatea conteaza in cele din urma pentru orice gen de film.