O sa ma inghesui eu sa comentez pentru ca am vazut filmul recent si m-a impresionat si m-a marcat as putea spune. Primul lucru pe care l-am auzit a fost tacerea. Tacit si subtil nu are cum sa nu te atraga.Auzi atatea zgomote zilnic si multi oameni prossti cu multe prostii kre le scuipa ai dai de filmul asta si iti dai peste ceva frumos creionat in expresii unice.
Eu am vazut filmul in 3 parti: 1a cu tabieturile lui in casele straine. Personal casa fotografului a fost superb filmata. Nu mai zic de tablourile kre stateau pe jos undeva intr-un colt indepartat. Superb. A2a parte cu cei 2 si gesturile si privirile care scapa de la amandoi. Am remarcat (sper ca nu greshit) cum ea ii atinge picioarele la un moment dat si m-am gandit la cultura indiana si cum acest gest inseamna afectiune silntioasa. Iar superb. Partea a3a m-a dus cu gandul la filmul cu Demi Moore - Ghost.
Filmul te bate la cap sa nu stai locului si sa nu te simti intreg pana nu esti fericit. La suprafata e povestea unor oarecare oameni dar de fapt este o poveste de dragoste care nu o poti descrie in cuvinte ci in expresii si gesturi. Este singurul film din 2004 dar vizionat in 2005 care m-a "atins" din punct de vedre vizual pe cornee dupa Lost In Translation.